Laat u zich door ons verleiden tot een culinaire reis door het land van de rijzende zon. Uiterste zorg is aan de gerechten besteed, zodat u met volle teugen kunt genieten van onze Japanse specialiteiten.
De kring “fijnproevers” die de Japanse “Haute Cuisine” uit het Verre Oosten weten te waarderen wordt steeds groter. Terecht: de Japanse kookkunst behoort tot één van de fijnste en fantasievolste ter wereld.
Bekijk ons complete menu
"Ran" vleesmenu€34,- per persoon
"Kiku" vlees- & vismenu€34,- per persoon
"Ume" vlees- & vismenu€41,- per persoon
"Take" vlees- & vismenu€50,- per persoon
"Matsu" zeevruchtenmenu€56,- per persoon
"Osaka" menu van het huis€65,- per persoon
Voorgerechten
Tempura
Mix Sushi
Mix Sashimi
Soepen
Miso soep
Miso soep met zeevruchten
Heldere zeevruchtensoep
Heldere garnalensoep
HoofdgerechtenInclusief gebakken rijst, groenten en Japanse salade
Teppan Yaki zalm
Teppan Yaki garnalen
Teppan Yaki tongfilet
Teppan Yaki inktvis
Teppan Yaki kreeft
Teppan Yaki kippenvlees
Teppan Yaki ossenhaas
Dessert
IJs Fuji Yama
Dessert Oriental
Vers fruit mix
Oriental Cuisine & Fusion is er volledig op gerecht op u de meest innovatieve manier van Oriëntaals koken te laten ervaren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van echte authentieke methodes en ingrediënten welke u op een creatieve wijze worden gepresenteerd. Dus wilt u echt eens iets bijzonders ervaren, dan adviseren wij u deze keuken.
Schaal- en schelpdieren
Verse kreeft ambachtelijk bereid op Japanse, Chinese of Oriëntaalse (zonder schaal) wijze
St. Jakobsschelp bereid op Japanse of Chinese wijze
Gestoomde oesters op Oriëntaalse wijze
Gebakken King Krab à la Oriental Cuisine
Vongoles of Palourdes à la chef
Gevogelte
Teppanyaki kipdijvlees met uitjes
Krokant gefrituurd kipdijvlees met chilisaus
Knapperig gebakken kip met knoflook, uitjes, sambal en sojasaus
Op de huid gebakken eendfilet op Japanse wijze
Krokant gebakken Ganzenlever à la chef
Visgerechten
Krokant gebakken zeewolf met Teriyakisaus
Gebakken zalm met saus van twaalf kruiden
Zeetong, Griet of Tarbot op een bedje van groene asperges en shiitake
Gestoomde dagverse vis met gember en bosuitjes afgeblust met sojasaus
Gebakken kabeljauw met Abalonesaus (zee-oren)
Voorgerechten
Gebakken hartige Oriëntaalse hapjes met fijne sauzen
Assortiment van Sushi's
Assortiment Sashimi
Assortiment Tempura
Duo van gestoomde oester en St. Jakobsschelp of twee St. Jakobsschelpen
Oriëntaalse maïscrèmesoep met zeevruchten
Soep van zeevruchtenmix met fijne kerriesmaak
Dobin Mushi: heldere bouillon met zeevruchten gestoomd in Japans theepotje
Ossenhaas gerechten
Teppanyaki ossenhaas met knoflook, soja en witte wijn
Rosé gebakken ossenhaas met fijne groente en eigen saus in een Beef Bowl
Ossenhaasreepjes met zwarte peper en oestersaus
Krokant gebakken ossenhaas in chilisaus
Gebakken ossenhaas met zoete Teriyakisaus
Maak uw keuze uit een voorgerecht, visgerecht en vleesgerecht. Ook 2x vis/vlees mogelijk.Visgerechten €32,50 per persoon
Gebakken zalm met saus van twaalf kruiden
Garnalen gebakken in knoflook en bosuitjes
Tempuragarnalen met Teriyakisaus
Gestoomde dagverse vis met gember en bosuitjes afgeblust met sojasaus
Gebakken kabeljauw met Abalonsaus
Maak uw keuze uit een voorgerecht, visgerecht en vleesgerecht.Ook 2x vis/vlees mogelijk.Voorgerechten €32,50 per persoon
Gebakken hartige Oriëntaalse hapjes met fijne sauzen
Assortiment van Sushi's
Assortiment Sashimi
Assortiment Tempura
Oriëntaalse maïscrèmesoep met zeevruchten
Maak uw keuze uit een voorgerecht, visgerecht en vleesgerecht.Ook 2x vis/vlees mogelijk.Vleesgerechten €32,50 per persoon
Teppanyaki ossenhaas met knoflook, soja en witte wijn
Krokant gebakken ossenhaas in chilisaus
Rosé gebakken ossenhaas met fijne groente en eigen saus in een Beef Bowl
Gepaneerde kip met Teriyakisaus
Gegrilde kip met uitjes
Op de huid gebakken eendfilet met sesamsaus
De meest gevarieerde menu's van vlees en/of vis.Alleen per tafel en per persoon.