De Japanse keuken op zijn best!

Laat u zich door ons verleiden tot een culinaire reis door het land van de rijzende zon. Uiterste zorg is aan de gerechten besteed, zodat u met volle teugen kunt genieten van onze Japanse specialiteiten.

De kring “fijnproevers” die de Japanse “Haute Cuisine” uit het Verre Oosten weten te waarderen wordt steeds groter. Terecht: de Japanse kookkunst behoort tot één van de fijnste en fantasievolste ter wereld.
Onze ervaring in het restaurantwezen, onze vaardigheid en de grote zorg besteed aan de gerechten, zijn allen gericht op één doel, namelijk om u de heerlijkheden van de verfijnde japanse gastronomie op zijn best te laten ervaren.

Mocht u speciale wensen hebben met betrekking tot de samenstelling van een menu, schroom dan niet om onze chefkok te raadplegen.

Patron Cuisinier: Tokin
Prijslijst

Bekijk ons complete menu

Innovatie in de keuken met onze oriental Cuisine & Fusion

Oriental Cuisine & Fusion is er volledig op gerecht op u de meest innovatieve manier van Oriëntaals koken te laten ervaren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van echte authentieke methodes en ingrediënten welke u op een creatieve wijze worden gepresenteerd.

Dus wilt u echt eens iets bijzonders ervaren, dan adviseren wij u deze keuken.