Chinees-Indisch Restaurant Peking

Iedereen heeft wel eens bij ons gegeten of via onze Chinese afhaal een bestelling gedaan. Niet alle Chinese afhaal is hetzelfde. Of het nu gaat om soepen, bami-, nasi- of de echte originele Chinese bami goreng, smaak en kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Ook deze keuken werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten.

De cantonees & Sichuanese keuken

Deze keuken is opgedeeld vanuit 2 streken in China.

De Cantonese keuken
De Cantonese keuken is een van de meest beroemde Chinese keukens en komt uit de Guangdong provincie in zuidelijk China. Deze keuken is vooral beroemd door de grote verspreiding van het volk die plaatsvond vanuit deze regio, waarbij de emigranten hun eigen gerechten meenamen.

- Een van de meest internationaal befaamde onder de Chinese cuisines.
- Gerechten bevatten minimale hoeveelheid oliën en specerijen.
- Veelvuldig gebruik van knoflook.

De Sicuanese keuken
De Sichuanese keuken komt uit de Sichuan provincie in zuidwest China. De keuken is vooral bekend vanwege zijn sterke smaken, voornamelijk door het gebruik van knoflook, chilipepers en de szechuanpeper.

Een combinatie van het eten in Chengdu en Chongqing. Sinds de Qing dynastie wordt in boeken geschreven over de 38 methoden om gerechten te bereiden door middel van schroeien, inpakken, bakken, mixen, garen, kleven, etc. De gerechten dienen doordringend te worden gekruid met :

- De "3 pepers": pepers, hete pepers en peperpoeder.
- De "3 aroma's": sjalotten, gember en knoflook.
- De "7 smaken": zoet, zuur, tintelend, pittig, bitter, pikant en ziltig.

Grand orientaals deluxe buffet & luxe live cooking

Peking Grand Orientaals Deluxe buffet & luxe live cooking serveert 7 dagen per week een zeer uitgebreid Oosters buffet met vele verrassende en wisselende schotels die ter plekke voor u worden klaargemaakt door onze chefkok.

U kunt uw keuze maken uit:
-18 soorten koude en warme voorgerechten
-8 soorten soepen
-38 soorten hoofdgerechten
-Grand dessert/ijsbuffet


Voor €25,50 per persoon (€27,50 per persoon vrijdag t/m zondag) kunt u genieten uit het bovenstaande assortiment dat bij dit unieke buffet hoort.